Ξύλινα Κουφώματα

Εξοικονομώ

Πιστοποιημένα κουφώματα με επιδότηση έως και 85% από το “Εξοικονομώ - Αυτονομώ”

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν την πιο σωστή επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας, μιας κι εξοικονομούν σε μία οικία περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα κουφώματα άλλων υλικών, και συμμετέχουν στο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» με επιδότηση έως και 85%.

Ακόμα, εξοικονομούν λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής τους, με μία μικρή συντήρηση. Για παράδειγμα, τα ξύλινα κουφώματα έχουν περίπου διπλό χρόνο ζωής από τα uPVC, αλλά δεν κοστίζουν διπλά.

Τα ξύλινα κουφώματα φαίνεται να υπερέχουν διαχρονικά

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα συμβάλλουν θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος μιας και η δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται κατά τη διάρκεια της παραγωγής του ξύλου, με την πρώτη ύλη να προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται με την αρχή της αειφορίας.

Επιπρόσθετα, έχουν τις υψηλότερες επιδόσεις θερμομόνωσης και δεν απαιτούν συστήματα θερμοδιακοπής, αφού το ίδιο το ξύλο είναι το πλέον μονωτικό υλικό, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλές επιδόσεις ηχομόνωσης.

Σε ότι αφορά την πιστοποίηση, είναι πιστοποιημένα με CE, γεγονός που διασφαλίζει την ασφάλεια και την υγιεινή των καταναλωτών, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα αφού παράγονται με σύγχρονές μεθόδους.

Βασικά οφέλη των ξύλινων κουφωμάτων

  • Κορυφαίες θερμομονωτικές ιδιότητες
  • Εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες
  • Άριστες μηχανικές ιδιότητες
  • Υψηλή αισθητική και διαχρονική αξία λόγω της σχεδίασής του
  • Πιο “ζεστό” υλικό

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ & Η ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ!

Τα σύγχρονα ξύλινα και πιστοποιημένα κουφώματα κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά, ώστε να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά τους και η αξεπέραστη αντοχή τους στο χρόνο. Όμως καταλυτικό ρόλο παίζει κι η συντήρηση που προσφέρεται στο κούφωμα!

Περισσότερα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ

Για να πληροί ένα ξύλινο κούφωμα όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, θα πρέπει η παραγωγή του να γίνεται σύμφωνα με όλες τις τελευταίες νόρμες που αφορούν την κατασκευή του!

Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ

Το ξύλο έχει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών και θεωρείται ενδεδειγμένο δομικό υλικό. Στην περίπτωση των ξύλινων κουφωμάτων, αυτά προσφέρουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα

Περισσότερα

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν την πιο σωστή επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας, μιας κι εξοικονομούν σε μία οικία 8%-10% ενέργεια σε σχέση με τα άλλα κουφώματα, αλλά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος «Εξοικονομώ – αυτονομώ»

Περισσότερα

Επικοινωνίστε μαζί μας